Účinná zbraň proti nachlazení. Tento koktejl s pomerančem a zázvorem je skutečná vitamínová bomba

Pomeranč - je nejen chutné a šťavnaté ovoce, ale také je bohatým zdrojem vitaminu C. Zázvor - má pozitivní vliv na zažívací trakt, stejně jako například...

Tento způsob vaření brambor vynalezl génius!

Jak správně vařit brambory: tajemství, o kterých ví jen málo lidí Vařené brambory mohou být perfektní přílohou k jakémukoli pokrmu, který se na stole vždy...

TOHLE PŘIDEJTE K PALAČINKÁM A NIKDY NEBUDOU CHUTNĚJŠÍ: Špičkoví Kuchaři Přísahají Na TENHLE TRIK

Jsme si jisti, že každá hospodyňka (i ta, která ne) v Srbsku má svůj osvědčený recept na palačinky a většina z nich to dělá...

Doporučujeme: 19 skvělých tipů, jak využít vyřazené sklenice k vánoční výzdobě za pár minut

Jestli máte doma vyřazené sklenice, které nepoužíváte například sklenice od vína, tady máme pár vánočních triků, jak je využít. Stačí pár minut a máte...

Muž, který 30 let pracoval jako kuchař: „Nesolte vejce, ale olej, na kterém se...

Někteří lidé považují kuchyň za posvátné místo. Svátost vaření je druh rituálu. Miska bude úspěšná, pouze pokud jsou splněny určité podmínky. Zkušená hostitelka - jako ministryně bohoslužeb,...

Nejlepší TRIK NA VAŘENÍ pro dokonale šťavnaté maso: TOTO udělejte před pečením a nikdy...

Šťavnaté, pečené maso, které se jen rozplývá v ústech – není nic chutnějšího, zdá se nám! Požitek se však může zkazit, když je maso tvrdé,...

10 otázek a 10 odpovědí o kuřecím mase

Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, má nízkou...

Udělejte to v mletém mase před smažením, budou to nejchutnější masové kuličky vašeho života!

Dobré počasí stále existuje, takže pokud máme čas, můžeme o víkendech stále péct na zahradě s přáteli a známými. Aby bylo vaše grilování dokonalé, zde...

KRÁTKÉ TIPY KUCHYNĚ: JAK ZACHRÁNIT SLANÉ JÍDLO? A CO PŘEVAŘENÁ RÝŽE?

Pokud se rýže vaří v příliš velkém množství vody, rýže se převaří a bude mít špatnou chuť. Ale nevyhazujte ji - nechte ji v lednici...

5 tajných triků na pečení perníčků, které hospodyňky nevědí!

Jedna z nejlepších věcí na Vánocích je, že v tuto dobu můžete upéct a sníst lahodnější koláče. Miluji vánoční koření, skořici, anýz, hřebíček, protože se...

Obsah této stránky nemůžete kopírovat

¨